BVF

INNOVÁCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Folyamatos termékfejlesztés

Cégünk felismerte és támogatja a megújuló energiaforrások alkalmazásában rejlő hosszú távú lehetőségeket. Fűtésrendszereink és termékeink megalkotásakor ezek figyelembe vételével járunk el, célunk a környezetbarát és energiaáraktól független fűtésrendszerek elterjesztése. Távoli elérést biztosító fűtésvezérlésünk minden eddiginél magasabb komfortot és energiamegtakarítást tesz lehetővé.

Célunk, hogy ügyfeleink, partnereink minden esetben a legmagasabb szintű technológiát és minőséget kapják.

 

 

ALAPÍTVA 1990

Piacvezető fűtési megoldások

Cégünk és az elégedett felhasználók százezreinek célja megegyezik világszerte. Az energiatakarékos és környezetbarát fűtési rendszerek kialakítása közös érdekünk. A BVF-CALEO managementjének egyértelmű célja, hogy környezettudatos és egészséges fűtésrendszerek megalkotásával vigyen meleget otthonainkba.

 

 

MINŐSÉG ÉS TANÚSÍTVÁNYOK

Egyedülálló rendszergaranciák

Miért hosszabb a BVF-CALEO termékek garancia ideje akár 13évvel más gyártókhoz képest?

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. Kimagasló minőségű termékeink rendelkeznek minden az EU területén szükséges tanúsítvánnyal.

 

 

FŰTÉSRENDSZEREKET ALKOTUNK

Szakértelem a termék mögött

A BVF-CALEO szakemberei és mérnökei komplexen és egyedileg vizsgálják az építőanyagok és a „gépészeti” elemek kapcsolatát.
Nem csupán termékeink értékesítését végzik, sokkal inkább rendszereket alkotnak.

Tervező és kivitelező csapataink világszerte minden esetben a legmagasabb színvonalon és rövid határidőkkel állnak minden tisztelt ügyfelünk rendelkezésére a tervezéstől a kivitelezésig.

 

 

KÖRNYEZET ÉS FENNTARTHATÓSÁG

Modern épületgépszet

Az épületekre vonatkozó szigorodó előírások és szabványok a technológia folyamatos változását, fejlődését vonják maguk után. Az innováció a fűtéstechnikában is a jövőbeni fenntarthatóság érdekében zajlik, a minél kisebb energiafelhasználás kisebb költségekkel, kisebb környezet terheléssel jár. Építkezzen tudatosan és szakítson a hagyományos környezetszennyező megoldásokkal. A megújuló energiaforrások alkalmazása és az energiaáraktól való függetlenedés közös célunk világszerte.

A BVF Heating rendszerei és termékei megújuló energiaforrásokkal kombinálhatók.

Webáruház készítés