“A+” vagy alacsony energiaigényű házat épít?

Miért a BVF NG infrapanel az "A+"-os vagy passzívházak elsőszámú fűtési megoldása?


Az alacsony energiaigényű épületek fűtéséhez szükséges energia igen csekély így a költséges megoldások soha meg nem térülő beruházássá válnak.
A BVF infrapaneles fűtései gyorsan és alacsony beruházási költségek mellett kialakíthatóak, mindemellett az üzemeltetési költség terén kiemelekedően jó eredményeket érnek el.

 

Miért fizetne kétszer ugyanazért?


A hőszigetelés és a minőségi építőanyagok ára világszerte magas azonban megtérülő beruházás hiszen az épület energiaigénye és ezáltal rezsiköltsége elenyészően alacsony lesz.

Miért költene milliókat fűtésrendszerre és gépészeti helyiségre, hogy azután évente spóroljon néhány ezer Ft-ot, később azt karbantartásra költse?

 

Porotherm, Ytong, Isoteq vagy könnyűszerkezetes házat épít?

A BVF már minden építési rendszerben bizonyított

A modern épületgépészetben egyértelmű a felületfűtések létjogosultsága mint leggazdaságosabb fűtési megoldás, a kérdés sokkal inkább a hőtermelő berendezések és technológiák kiválasztása. A BVF rendszerek mindegyike hatékony és kiemelten energiatakarékos megoldás könnyűszerkezetes és A/A+ besorolású épületek fűtésére.

A maximális hatásfok elérése és a hőtermelő berendezés teljesítményének pontos méretezése sok esetben okoz problémát a hagyományos fűtési megoldások alkalmazása során. Sok esetben pedig a beruházási költségek és annak megtérülési ideje nincs párhuzamban.

Az említett okok miatt az elmúlt években az alacsony energaigényű épületek fűtésére előtérbe kerültek az innovatív elektromos fűtési megoldások, melyek alacsony beruházási költséggel kialakíthatóak, megspórolható a gáz bevezetése, kémény kialakítása és üzemeltetési költségük a 100%-os éves hatásfoknak és a zónavezérlésnek köszönhetően kifejezetten gazdaságos.

Az egyre inkább eltűnni látszó tévhit „az elektromos fűtés drága” az utóbbi években a gyakorlati példák hatására eltűnni látszik a modern épületgépészetből.

Az elektromos fűtések fontos jellemzője az alacsony beruházási költség, egyszerű kialakítás és méretezés, karbantartásmentes működés.

 

0 Ft-os fűtésköltség?


Még a modern hőtermelővel ellátott költséges fűtésrendszerek és hőszivattyúk gazdaságosan működnek, addig a BVF NG infrapaneles fűtés napelemmel kombinálva költségek nélkül üzemeltethető!

Az év folyamán a hálózatba visszatáplált energia a fűtési szezonban fedezi a fűtésre szánt energiát.

 

Kérjen ajánlatot napelemre is

Webáruház készítés