Új jelszó kérése
Kategóriák
Szűrés
Teljesítmény
300 W - 800 W
Ár
43 129 Ft - 70 942 Ft
TOP termékek
Fizetési megoldás

BVF NG Series - újgenerációs infrapanelek

Fő kategória >Infrapanelek >BVF NG Series - újgenerációs infrapanelek

Piacvezető és a hazai piacon elérhető leginnovatívabb infrafűtési technológia. Ismerje meg az infrapanelek új generációját! 


A BVF NG Series infrapanel családja Graphit-polyimid fűtőelemének köszönhetően a hagyományos "kristály"szemcsés panelekhez képest magasabb hatásfokot biztosít.

  • A németországi kutatóközpontban kifejlesztett, nemzetközi szabadalommal védett speciális reflexiós réteg a hátoldalon 100%-ban veri vissza az infravörös sugárzást.
  • A korábbi 2010-2012-ig gyárott kristályszemcsés kivitellel szemben könnyedén tisztítható, felülete extrém körülmények között is ragyogóan fehér marad.
  • Az új generációs infrapanelekhez fejlesztett p5 vezérlő elektronikának köszönhetően a működési élettartam valóban korlátlan, mára nincs szükség a kevéssé esztétikus felületnővelő kristályszemcse bevonatra. Az NG Series hőleadó felülete üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt!
  • Nem okoz túlmelegedést és meghibásodást a csomósodó grafit massza. Az új generációs infrapanelek gyártása során nano-technológiás eljárást és hőkamrás kezelést alkalmazunk. Az így kapott Graphit-Polyimid fűtőbetét minden eddiginél üzembiztosabb extrém körülmények között is, hőleadása egyenletesebb.
  • A BVF NG Series 2017 leginnovatívabb infrafűtés terméke! p5 technológiával.

Sorrend:


Webáruház készítés