INFRAPANEL

INFO: +36 (1) 490-0490 | INFO@BVF.HU | H-1173 BUDAPEST, PESTI ÚT 237.
A VILÁG LEGVÉKONYABB PADLÓFŰTÉSE KIEMELTEN ENERGIATAKARÉKOS

RÉSZLETES RENDSZER ÉS TERMÉK INFORMÁCIÓ A WWW.CALEO.HU OLDALON

 


Akár padlószint emelkedés nélkül

A CALEO REG rendszer egyedülálló lehetőséget teremt a modern építőipar számára. Alkalmazásával bárhol könnyedén alakítható ki önálló vagy kiegészítő padlófűtési rendszer. Minden szoba önálló fűtéskör így akár több ütemben vagy akár egy helyiségben is kiépíthető.A rendszer mindössze 4-6mm vastag, így nem okoz burkolatszint emelkedést. Akár egy burkolat csere alkalmával is kialakítható.

A hagyományos elektromos padlófűtésekhez és fűtőfilmekhez képest az európai követelményekhez és szabványokhoz igazodó piacvezető PREMIUM 80-130 fűtőfilm termékcsalád kiemelten gazdaságos és biztonságos üzemeltetést biztosít. A prémium kategóriás CALEO fűtőfilmek garancia ideje 5+5 év, élettartama korlátlan.

BVF-CALEO fűtésrendszerek üzemeltetési költsége kifejezetten alacsony azonban vannak más szempontok is a fűtési rendszer kiválasztásakor:

  • Alacsony beruházási költség
  • Hangtalan és biztonságos üzemelés
  • Karbantartásmentes működés

 

  A BAUMIT MAGYARORSZÁG ÉS A BVF-CALEO közös kisfilmje.

  Részlet a VIASAT "Álomépítők" című adásából

 

 

Kedvező beruházási költségek, gyors kivitelezés

A CALEO fűtésrendszerek beruházási költsége jóval a hagyományos fűtéseké alatt marad. A rendszer tervezése és kivitelezése alapterülettől függően akár 1 munkanap alatt elvégezhető.
Rugalmasan, az energetikai paraméterek alapján méretezhető a teljesítmény, így alacsony energiaigényű épület építése esetén nem jelentkezik hatásfok veszteség mint a legmodernebb gázkazános vagy hőszivattyús rendszerek esetében.

 

Minimális energiafogyasztás

A hagyományos fűtésekhez képest a hő jóval nagyobb felületen sugárzik, nem alakulnak ki (radiátortól távoli) hideg pontok. 1°C hőmérséklet csökkentés a termosztáton mintegy 6% energiamegtakarítással jár. A kisebb hőmérséklet azonos komfortérzet mellett kevesebb energiát igényel. Caleo fűtés esetén a helyiségek hőmérséklete a sugárzó hőnek köszönhetően akár 2-3°C-al csökkenthető, ezáltal 10-20% energiamegtakarítás érhető el a komfortérzet csökkenése nélkül.

 

Maximális komfortérzet

A sugárzó fűtések előnye, hogy az emberi test folyamatos kapcsolatban áll a sugárzó felülettel, így a hősugárzás a szövetekbe hatolva saját energiájával stimulálja az emberi szöveteket előidézve a jobb vérkeringést és a magasabb hő- és komfortérzet kialakulását.

 

5+5 év gyártói és hivatalos magyar garancia

A CALEO termékek kiváló minőségét a fűtéstechnikában egyedülálló 10 éves garancia bizonyítja.

 

Galéria