INFRAPANEL

INFO: +36 (1) 490-0490 | INFO@BVF.HU | H-1173 BUDAPEST, PESTI ÚT 237.
LÁTHATATLAN HŐFORRÁS FAL ÉS MENYEZETFŰTÉS GIPSZKARTONBAN

RÉSZLETES RENDSZER ÉS TERMÉK INFORMÁCIÓ A WWW.CALEO.HU OLDALON

 

Alkalmazás

 

Rejtett mennyezetfűtés kialakítása épített gipszkarton álmennyezetben. A CALEO Direct fal és mennyezetfűtési rendszer kizárólagos fűtőeleme
a speciálisan erre a célra kifejlesztett Caleo CA 160 carbon technológiás fűtőfilm.A PREMIUM 160 fűtőelemek közvetlenül az épített gipszkarton szerkezetben a karton mögé kerülnek beépítésre.

 

A CALEO fal és mennyezetfűtés előnyei:

  • maximalizált fűtőfelület
  • bárhol utólagosan is kialakítható
  • magas komfortérzet
  • egyenletes hő eloszlás
  • láthatatlan
  • gazdaságos üzemeltetés
  • egészséges (nem keringeti a port)
  • nem foglal helyet a helyiségekben, nem befolyásolja a bútorozást

 

 

A kivitelezési videóban korábbi 2015-ig gyártott, standard kivitelű fűtőfilm technológiánk látható. A jelenleg forgalomban kapható premium fűtőfilmek szerelése és az alkalmazott rétegrendek nem változtak.

 

 

Maximális komfortérzet

A sugárzó fűtések előnye, hogy az emberi test folyamatos kapcsolatban áll a sugárzó felülettel, így a hősugárzás a szövetekbe hatolva saját energiájával stimulálja az emberi szöveteket előidézve a jobb vérkeringést és a magasabb hő- és komfortérzet kialakulását.

 

Karbantartásmentes működés

A fűtésrendszerek mindössze a CALEO fűtőelemekből, szerelési segédanyagokból és a vezérlő termosztátokból állnak melyek élettartama kiemelkedően magas így karbantartást, időszakos felülvizsgálatokat, alkatrész utánpótlást nem igényelnek, a meghibásodás lehetősége ez által minimális. Kifejezetten fontos ez a lakóhelyiségeken kívül, irodákban, üzletekben, vendéglátásban és közintézményekben ahol fontos az üzembiztonság, megspórolható alkatrész raktározás és karbantartó személyzet.

 

Intelligens vezérlés

A carbon technológia nyújtotta magas hatásfokú fűtőelemekkel az egyedi igényeknek megfelelő fűtésrendszer alakítható ki. Rendszereinket minden esetben helyiségenként önálló, programozható vezérléssel tervezzük így drasztikusan (20-30%-al) csökkenthető az energiafelhasználás.

 

Láthatatlan meleg

Fűtésrendszereink teljesen láthatatlanok, nem befolyásolják az épület kialakítását, bútorozását, nem igényelnek gépészetet (kazán, keringető szivattyú, csőrendszer stb…) ezáltal mai négyzetméter árak mellett megspórolható a gépészeti helyiség kialakítása a gáz bekötése, kémény kialakítás/bélelés stb…

 

5+5 év gyártó és hivatalos magyar garancia

A CALEO termékek kiváló minőségét a fűtéstechnikában egyedülálló 10 éves garancia bizonyítja.

 

Galéria