Új jelszó kérése
Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


BVF SYME Wifi Model-E fehér

Raktárkészlet: NINCS
BVF SYME Wifi Model-E fehér
 • BVF SYME Wifi Model-E fehér
49 784 Ft49784
Nincs raktáron!

A BVF SYME MODEL E elsősroban elektromos fűtési rendszerek vezérlésére alkalmas. A hagyományos fűtési rendszerek (gáz cirkó, vizes padlófűtés stb…) vezérlésére a MODEL H típusú termosztát alkalmas

 • A BVF SYME MODEL E elsősroban elektromos fűtési rendszerek vezérlésére alkalmas. A hagyományos fűtési rendszerek (gáz cirkó, vizes padlófűtés stb...) vezérlésére a MODEL H típusú termosztát alkalmas.

   

  A BVF SYME reszponzív felhasználói felülete minden okos készüléken megfelelő kezelhetőséget nyújt. Minden Android és iOS alatt futó okos eszközről elérhető. Minden helyiség saját fotóval és névvel szerepelhet a felhasználói felületen. Nyomon követhető az aktuális hőmérséklet és életritmusnak megfelelően szabályozhatók a hőmérsékletek.A BVF SYME WiFi programozható szobatermosztát távoli elérést biztosít minden típusú okos eszközről.

  A termosztát beépített 16A-es relével és külső (padló) szenzorral rendelkezik. Grafikus magyar nyelvű kezelőfelülete minden eddiginél felhasználóbarátabb. A magas fényerejű LCD kijelző használata után elsötétül,érintése újra aktívvá válik. A fűtésrendszer programozása többé nem kódok és jelek halmaza.

  A precíz kialakításának köszönhetően tized fok pontossággal méri és szabályozza a levegő és a felület hőmérsékletét. A továbbfejlesztett szoftveres technológia és az NTC szenzor együttesen kiszűri a nem valós felmelegedést (pl:napsütés).

 • Szín
  Fehér/ezüst
  Feszültség
  230V AC, 50/60HZ
  Készenléti áramfelvétel
  2 W
  Méretek
  129 x 89 x 18 mm
  Szerelvénydoboz
  Szabvány 65mm belső átmérő
  Kijelző
  4,3" színes érintőképernyő
  Kapcsolási teljesítmény
  16A / 3600W
  Programozás
  5+1+1 heti és napi prog.
  Szenzor
  Dupla NTC
  Tanusítvány
  CE
  Csomagolás
  Doboz
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  bvf-syme-model-e-white
Webáruház készítés