Új jelszó kérése
Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás

BVF újgenerációs infrapanelek és vezérlések
BVF NG Series újgenerációs infrapanel 2017

Piacvezető és a hazai piacon elérhető leginnovatívabb infrafűtési technológia. Ismerje meg az infrapanelek új generációját!

A 90-as évek vége óta alkalmazott kristályszemcse bevonat (napjainkban "Crystal" szemcsére átkeresztelt technológia melyet kelet európában a mai napig forgalmaznak) sok fejtörést okozott az infrapanel gyártóknak ugyanis a porózus bevonat nedvszívó, nehezen takarítható felületet képzett, felületnövelésre azonban szükség volt a panelek élettartamának növelése érdekében. A nagyobb felület azonban kisebb felületi hőmérsékletet eredményezett. A hő sugárzásként leadott mennyisége azonban a felületi hőmérséklet növelésével maximalizálható.

  • A p5 technológiás infrapanel kisebb felületen és optimalizált hőmérsékleten képesek leadni ugyanakkora hősugárzást magasabb hatásfok mellett!
  • Az új generációs infrapanelek nem kizárólag a hőleadó felület (sík, tisztítható) optimalizálásában sokkal inkább a Nano-technológiás Graphit-Polyimid fűtőbetétben és az 5 pontos intelligens vezérlőrendszerben térnek el a korábbi modellektől.

 

Részletek

 

 

Az új generációs infrapanel működési elve

Szerkezetek, testek, tárgyak és a levegő felmelegítése!

 

Az új generációs infrapanelek hőleadása optimalizált hőmérsékleten és hullámhosszon történik. 

Ezen hullámhossz kialakulásáért a fűtőelem és a hőleadó felület egyaránt felelős. A carbon alapú fűtőbetét közvetlenül érintkezik a hőre domborodó aktv hőleadó felülettel melynek speciális összetételét osztrák-japán fejlesztésű nemzetközi szabadalom védi.

 

Webáruház készítés